studio mamengo ananas icon

Een creatief kinderpartijtje

Is jouw zoon of dochter creatief en wilt zij graag haar kinderpartijtje op een creatieve manier vieren? Dan is onze handletter workshop een echte aanrader! We gaan graag aan de slag om ze de beginselen van het handletteren te leren.  Wat houdt zo’n kinderpartijtje in?

In 2 uur gaan we aan de slag met de basis van het handletteren. Alle kinderen krijgen een eigen handletter placemat en goodiebag met fineliner, potlood en gum. Ook zorgen wij voor koude limonade en wat lekkers. De workshop bestaat uit een stukje uitleg met leuke, praktische opdrachten om vervolgens alles wat we jullie geleerd hebben om te zetten in een ontwerp. Jullie kunnen kiezen uit het versieren van een kaart met envelop, een poster of een canvas tas. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met een van onze leuke uitnodigingen!

Kinderpartijtje workshop handletteren

Wat is handletteren en wat gaan we doen?

Handletteren een moderne vorm van kalligrafie. Tijdens de 2 uur durende workshop gaan wij met de kids aan de slag om ze stap voor stap te leren handletteren. Aan de hand van een stappenplan gaan we van hun gekozen quote een eigen en uniek ontwerp maken. Bij een workshop kunnen de kinderen kiezen uit het versieren van een kaart met envelop, poster of canvas tas.

Wat kost een kinderpartijtje en krijgt de jarige korting?

Voor een workshop betaal je €15,- incl. BTW per kind. De jarige job/jet krijgt de workshop van ons cadeau en mag dus gratis deelnemen aan de workshop*. Bij deze prijs zit de workshop, schrijfgerei, limonade, wat lekkers en het ontwerpen van een kaart met envelop of een poster inbegrepen. Het versieren van canvas tassen is mogelijk voor €1 extra per kind (excl. de jarige natuurlijk!).

Wat moeten wij meenemen naar de workshop?

Helemaal niks, wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je tijdens de workshop nodig hebt. Zo krijgen alle kinderen aan het begin van de workshop een speciale handletter placemat en de juiste schrijfgerei. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers want van al dat geconcentreerd tekenen krijg je dorst! Je mag al deze spulletjes mee naar huis nemen om thuis verder te tekenen.

Waar is de workshop? Kan het ook bij ons thuis?

Dat doen wij zeker! Bij groepen vanaf 10 kinderen komen wij graag jullie kant op. Natuurlijk gaan wij er wel vanuit dat jullie zelf zorgen voor genoeg zit- en tekenplek en voor de limonade en wat lekkers. Liever bij ons in onze studio je feestje vieren? Wij hebben ruimte voor groepen tot maximaal 10 kinderen. Let wel op dat onze studio op de eerste verdieping is en alleen per trap beschikbaar is.

*Deze korting geldt alleen als de groep groter is dan 7 kinderen

X