BE CREATIVE. BE FLAMAZING.

Bij Studio Mamengo staat creativiteit, vriendschap en plezier centraal. Mamengo staat voor MAdicke, carMEN en flaminGO.  Wist je dat wij dol zijn op flamingo’s? Vandaar dat onze naam klinkt als flamingo maar wij dit een persoonlijk tintje gegeven hebben! Een flamingo staat voor balans en evenwicht, maar ook voor plezier hebben in je leven, je laten omringen door fijn gezelschap, anders zijn (en denken) dan anderen en weten dat dat onze kracht is. Allemaal punten die wij belangrijk vinden, zowel binnen onze vriendschap als binnen de onderneming.

In 2015 startte Carmén Huisman met haar gelijknamige onderneming en in 2017 begon zij met het ontwerpen van wenskaarten en tassen. In dat zelfde jaar ontmoette zij Madicke en binnen een korte periode werden zij niet alleen goede vriendinnen maar raakte Madicke steeds meer betrokken bij de webshop. Van helpen bij markten tot het samen opzetten van handletter workshops en het verder ontwerpen van producten.

We zijn nu een aantal jaar verder en wij vonden dat het tijd werd voor een volgende stap. We besloten de webshop en de workshops los te trekken van Carmén Huisman. Zo doopten we in februari 2020 Carmén Huisman Shop om in Studio Mamengo. Wij hopen dat we nog vele mooie producten mogen gaan ontwerpen, gezellige groepen mogen leren handletteren en mooie samenwerkingen mogen aangaan!

ONZE VERHALEN

Madicke Stoute

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Al van kinds af aan ben ik een creatieve duizendpoot die alles op het gebied van knutselen en creatief bezig zijn wilde leren en ontdekken. Tekenen en haken zijn mijn favoriet. Toen ik Carmen leerde kennen hadden we veel dingen gemeen, waaronder het creatieve vak. Samen met Carmen gingen we ons concentreren op handletteren en het geven van workshops en feestjes. Hier haal ik veel plezier uit en ga ik graag met Carmen op stap om nieuwe inspiratie op te doen voor volgende workshops.

Carmén Huisman

Grafisch designer

Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Ik kan mij niet herinneren dat ik niet creatief bezig was; elk schoolprojecten daar maakte ik iets creatiefs van. Het voelde dan ook gelijk goed toen ik in 2010 aan mijn opleiding Communicatie en Media Design startte. In die vier jaar heb ik mij gespecialiseerd als visual designer en ik ben afgestudeerd als concept designer.  Met veel plezier werk ik sinds 2015 als freelancer; elke dag ondersteun ik bedrijven op het gebied van grafisch ontwerp.

X