Wat verandert er nu eigenlijk allemaal?

Een nieuwe naam en hoe nu verder? Geen paniek! Wij leggen graag aan je uit wat er allemaal verandert met de ingang van onze nieuwe website en webshop.

Webshop en website
25 februari 2020 is onze nieuwe website online gegaan met daarbij onze vernieuwde webshop. Een nieuwe naam, nieuw logo en vernieuwde huisstijl. Maar wat er niet verandert zijn onze producten die in de webshop staan. Zoals ons gezellige vriendinnenboek die wij onlangs ontworpen hebben.
Er komen wel nieuwe producten en kaarten collecties aan, met onze vernieuwde logo achterop. Op onze social media kanalen houden wij jullie op de hoogte van nieuwe collecties die eraan gaan komen.

Social Media
Met een nieuwe naam horen natuurlijk ook nieuwe social media kanalen. Alle bestaande kanalen van Carmén Huisman zijn omgezet naar Studio Mamengo met daarbij behorende kleuren, logo’s en huisstijl. Wij zullen meer via social media gaan posten en verwijzen naar onze blogs en vlogs die wij gaan maken.
Via Pinterest zullen wij ook producten en inspiratieborden aanmaken zodat jullie ons Studio Mamengo avontuur kunnen volgen.

Workshops
Wij blijven natuurlijk gewoon workshops geven, al is het onder onze nieuwe naam, Studio Mamengo. Wij hebben nog steeds onze bedrijfsruimte in Hazerswoude-Dorp waar wij met veel plezier workshops organiseren. Ook het geven van creatieve feestjes doen wij nog steeds met veel plezier. Denk aan vrijgezellenfeestjes, babyshowers of verjaardagen. Wij kunnen ook bij jullie op lokatie komen, dan nemen wij alle benodigde spullen gewoon mee!

Markten
Wij hebben dan wel een nieuwe naam, maar dat verandert niet dat we nog steeds graag op de creatieve markten staan. Voor ons echt een gezellig dagje uit waar we altijd met veel plezier naar toe gaan. Zo doen wij ook altijd nieuwe inspiratie op en kunnen wij meteen alle nieuwe ins en outs op een rijtje zetten. Benieuwd wanneer wij op verschillende markten staan? Neem een kijkje op deze pagina.

Youtube
Wat wel één van de veranderingen inhoudt? Wij hebben een YouTube account waar wij meer op zullen posten. Denk aan vlogs van onze dagjes uit samen, filmpjes van de marktdagen en verschillende DIYs. Abonneer je op ons kanaal, klik op het belletje en blijf zo op de hoogte van onze avonturen.

Over Madicke

Madicke is mama van 2 kids, getrouwd met Martijn, werkt met kinderen en houdt van lekker creatief bezig zijn.