studio mamengo icon flamingo

LET’S BE CREATIVE

Wil jij leren handletteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren je in 2,5 uur de basis tijdens onze workshop handletteren. Je kunt je aanmelden voor onze volgende workshop (zie onderaan de pagina onze workshop agenda) of zelf een workshop organiseren ( vanaf 8 personen).

In 2018 begonnen wij met onze workshop handletteren. Iets wat wij met veel plezier doen. Onze workshops vinden plaats in onze workshopruimte in Hazerswoude-Dorp. Wij zorgen voor koffie/thee, wat lekkers en een goodiebag met alles wat je nodig hebt tijdens de workshop. Een workshop waarin we kaarten gaan ontwerpen kost €17,50 per persoon. Wil je liever een ander materiaal versieren (katoenen tas, mok, bord, etc), dan komt er €2,00 per persoon bij.

Wat is handletteren?

Handletteren is een vorm van kunst, waar je even voor moet gaan zitten. Het wordt ook wel moderne kalligrafie genoemd. Kies bijvoorbeeld een mooie quote en door middel van verschillende soorten letters en elementen te combineren, creeer je een eigen stukje kunst. Denk bijvoorbeeld aan wat er tegenwoordig allemaal te koop voor in je huis is met tekst opdrukken; kussens, posters, kaarten, etc.

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen! Maar vooral voor dames die willen leren handletteren. Wij beginnen bij het begin en nemen je stap voor stap mee naar een wereld van letters en vormen. Elke maand organiseren wij een workshop avond waar je voor kunt aanmelden. Ook is het mogelijk om als groep een workshop in te plannen. Leuk om bijvoorbeeld een babyshower, vriendinnendag, teamuitje of vrijgezellenfeest bij ons te vieren!

Wat moet ik meenemen?

Helemaal niks! (Alhoewel…een flinke dosis gezelligheid en creativiteit mag je altijd meenemen) Aan het begin van de workshop krijg je een goodiebag waar alles wat je nodig hebt in zit.  Wij zorgen voor alle materialen en de juiste pennen/stiften. Tijdens de workshop werken wij uit een werkboekje die wij zelf hebben ontworpen. Deze mag je na afloop mee naar huis mag nemen, samen met de rest van je goodiebag.

Waar is de workshop?

We verwelkomen jullie graag in onze studio in Hazerswoude-Dorp.  Wij hebben ruimte voor groepen van max. 12 personen. Ben je met een grotere groep? Laat het ons dan even weten, wij kunnen altijd voor meer zitplaatsen zorgen. Natuurlijk komen wij ook graag naar jullie locatie, dit doen wij voor groepen vanaf 10 personen.  Let op: onze studio bevindt zich op de 1e etage en is alleen met de trap bereikbaar.

WORKSHOP AGENDA

Vanwege het corona virus bieden wij helaas geen handletter workshops aan. Vanaf 1 juli maken wij een uitzondering voor kinderpartijtjes. Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact met ons op via workshops@studiomamengo.nl. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

WALL OF WORKSHOPS

X