studio mamengo blad icon

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Onze workshops zijn ook voor grotere groepen geschikt. Voor vrijgezellenfeesten, babyshowers, vriendinnendagen, kinderpartijtjes, teamuitjes, ladies nights en markten. Ben je opzoek naar een workshop? Kijk dan hier. Lees hieronder alles over de verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 8 personen.

Leuk dat je interesse hebt in onze handletter workshop. In 2,5 uur gaan we aan de slag met de beginselen van het handletteren. Wij werken met goodiebags met daarin alles wat je nodig hebt tijdens de workshop. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen om uiteindelijk je eindontwerp op te maken, denk aan het versieren van kaarten, tassen, mokken, borden. etc. Onze workshops zijn met liefde samengesteld en worden met liefde en veel enthousiasme gegeven. Wij zullen er alles aan doen om er een gezellige middag/avond van te maken.

Teamuitje workshop handletteren

Wat is handletteren en wat gaan we doen?

Handletteren wordt ook wel moderne kalligrafie genoemd. Tijdens de workshop leggen wij je de beginselen uit. Aan de hand van die informatie kies je een mooie quote uit. Door middel van verschillende soorten letters en elementen te combineren, creëer je een eigen stukje kunst. Denk bijvoorbeeld aan wat er tegenwoordig allemaal te koop voor in je huis is met tekst opdrukken; kussens, posters, kaarten, etc.

Wat is de prijs en krijg ik als groep korting?

De prijs van een workshop begint bij €17.50 per persoon incl. BTW. In deze workshop gaan we kaarten ontwerpen. Wanneer je kiest voor andere materialen, komt hier €2,00 per persoon bij. Wanneer je met een groep met meer dan 10 personen bent, krijg je van ons een groepskorting. Deze korting wordt berekend aan de hand van het aantal personen en de materiaalkeuze. Het is mogelijk een factuur met BTW te ontvangen.

Wat nemen jullie/wij mee naar de workshop?

Helemaal niks! (Alhoewel…een flinke dosis gezelligheid en creativiteit mag je altijd meenemen) Aan het begin van de workshop krijg je een goodiebag waar alles wat je nodig hebt in zit.  Wij zorgen voor alle materialen en de juiste pennen/stiften. Tijdens de workshop werken wij uit een werkboekje die wij zelf hebben ontworpen. Deze mag je na afloop mee naar huis mag nemen, samen met de rest van je goodiebag.

Komen jullie ook op onze locatie?

Uiteraard, wij komen graag bij groepen vanaf 10 personen naar jullie locatie. Hierbij wordt wel verwacht dat jullie genoeg ruimte hebben voor iedereen om te zitten en aan een tafel te kunnen schrijven. Heb je geen eigen locatie? Wij verwelkomen jullie graag in onze studio in Hazerswoude-Dorp. Wij hebben ruimte voor groepen van max. 12 personen. Let op: onze studio bevindt zich op de 1e etage en is alleen met de trap bereikbaar.

X